TV ILIRIA LIVE

Kanali televiziv Iliria eshte nje iptv qe ne saj te zhvillimit te vrullshem te teknologjise dhe mundesise ne trasmetim nga partnere serioze sic eshte paketa digitale TvAlb ne New York dhe nimitv ne europe,ben te mundur informimin e publikut Shqiptar ne diaspore aktualisht ne Usa , Kanada dhe ne Europe.

Nese ju e dispononi kete pakete mund te na ndiqni live ne cdo ore te dites dhe javes me programet tona te ndryshme qe i bejne jehone jetes sone ne diaspore por dhe ngjarjeve nga vendlindja e madhe gjitheshqiptare

tv Iliret chicago  ka nisur trasmetimin ne 28 nentor 2012 me rastin e 100 vjetorit te pavaresise .

RRUGETIMI JONE NDER VITE

MIQTE TANE BASHKEPUNeTORE

STAFI ARTISTIK TEKNIK

PROGRAMET TONA

Nje cikel emisionesh qe kane diskutuar problemet e diapsores ne lidhje me hapsiren gjitheshiqiptare

777 seconda dokumentar

Gezim Muhaj dhe grupi i tij qe e shoqeron tregon ngjarje, vende ,udhetime,personazhe ne diaspore ngado qe shkon

FOL SHQIP

Nje program me opinione dhe aksione te drejtperdrejta te diaspores ne probleme qe shqetesojne komunitetin ne diaspore dhe vendlindjen.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s