Fier, rrëzohet rrapi shekullor, dëmtohen katër makina


Një rrap shekullor është rrëzuar përtokë në aksin rrugor Fier-Vlorë ne vendin e quajtur prej vitesh te rrapenjt prane ishleshpunueses dhe efc sot. Ngjarja ka ndodhur gjatë orëve të mëngjesit.Pema ka rënë pranë disa makinave në parkim, duke dëmtuar 4 prej tyre.Fatmirësisht nuk ka të lënduar në njerëz. Policia dhe zjarrfikësja kanë mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për zhvendosjen e pemës dhe lirimin e aksit rrugor.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s