Ditëlindja e Enver Hoxhës, Patozi: Edhe sot, udhëheqësit i largon veç vdekja nga pushteti


Ditëlindja e Enver Hoxhës, Patozi: Edhe sot, udhëheqësit i largon veç  vdekja nga pushteti

“Kanë mbetur shumë pak në këtë vend që i merr malli për ty”, shkruan ish deputeti demokrat, por thekson se ndërsa shumë gjëra kanë ndryshuar këto vite në vend, “vetëm një gjë ka mbetur siç ka qenë: udhëheqësit e partisë dhe të popullit i largon veç vdekja nga pushteti, megjithëse ti nuk e kishe lënë amanet”.

POSTIMI I PLOTE

FLI I QETË, O KOMANDANT!

Eh mor komandant, si vajti kjo punë! Kanë mbetur shumë pak në këtë vend që i merr malli për ty. Dhe akoma më pak nga ata, që të vijnë tek varri për ditëlindje.

Kanë ndryshuar shumë gjëra në Shqipëri këto vite, gati gjithçka. Vetëm një gjë ka mbetur siç ka qenë: udhëheqësit e partisë dhe të popullit i largon veç vdekja nga pushteti, megjithëse ti nuk e kishe lënë amanet.

Dhe ruhu sot, se mund te hash ndonjë dekoratë qorre, si ditë me qokë që është.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s