Protestë para Kryeministrisë, qytetarët djegin maskat


Rreth 50 persona janë mbledhur për të protestuar kundër vendimit të qeverisë për vendosjen e maskave dhe në ambientet e jashtme.

Tre persona janë shoqëruar për në komisariat pasi ishin të pranishëm në protestën që po zhvillohet përballë kryeministrisë. Protesta u lajmërua ditën e djeshme dhe arsyeja e saj është pikërisht mbajtja e maskës.

Protestuesit kanë djegur një numër maskash në mënyrë demonstrative për të treguar kundërshtimin e tyre.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s