5 hilet e make up -it për të patur dhëmbë të bardhë


Pavarësisht kujdesitpër dhëmbët, ushqimi, kafja  dhe gjithcka tjetër lënë pasojat mbi to.

Shumica i drejtohen dentistëve, ndërsa të tjerë preferojnë metodat praktike në shtëpi, por ekzistojnë edhe disa hile të make up-it  që i bëjnë dhëmbët të duken të bardhë.


1.Defino pjesën e gojës me një ngjyrë nude

Nëse e aplikoni siç duhet, goja do të duket më e plotë e ndërsa buzëqeshja më e hapur.

2. Vendos highlighter

Nuk do t’ju shkëlqejnë vetëm mollëzat, e sigurtë!

3.Sigurohu të jesh e nxirë

Edhe nëse jo në turp, fytyra ka nevojë të duket pak bronz. Kështu dhëmbët do të duken edhe më të bardhë.

4.Kushtoji vëmendje syve. 

Shumë rimel, për të krijuar kontrast me buzët.

5. Vendosni shumë shkëlqyes buzësh

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s