Ndahet nga jeta gazetari dhe komentatori i talentuar sportiv fieraku Mikel Mbirçaj.


Pas nje semundje te gjate nderron jete gazetari fierak Mikel Mbriçaj. Mbricaj nje personazh i dashur ne Fier dhe jo vetem ka lene sot ne hidherim te thelle familjen miqte dhe te gjithe ata qe e njohen ate nga afer. Mbirçaj nje gazetar e komentator brilant sportiv do i mungoj publikut te gjere. Ai la pas nje kariere te madhe gazetareske e cila do te kujtohet me vleresim njohje e respekt nga brezat qe do te vijne. Newsalbania.al si dhe Unioni i zgazetare Shqiptare Dega Fier i shpreh ngushellimet e thella familjes dhe gjithe te afermeve te te ndjerit. Mbriçaj do na mungoj gjate por zeri i tij dhe gjithe mundi e puna qe la pas do te jene shembull i mire per brezat e gazetarise ne pergjithesi e sportive ne veçanti!Ne emer te sofres fierake i shprehim ngushellime familjes.

Newsalbania.al