Dita e katërt e grevës së urisë së naftëtarëve të Ballshit


Naftëtarët e Ballshit kanë hyrë në ditën e katërt të grevës së tyre.Ata kanë kërkuar që të paguhen për punën që kanë bërë dhe bëjnë

Naftëtarët kanë akuzuar qeverinë shqiptare për neglizhencë.

Në mbështetje të tyre kanë ardhur edhe ish grevistët e statcionit të pompimit Poçem.

Lapsi.al