Maskat Made in Kosova nga FreshAlb po shfrytëzohen nga Doktorët Amerikan në New York!


Në Spitalin amerikan New York Presbyterian/Columbia, stafi mjekësor po përdor maskat me Shqiponjën kuq e zi qe janë prodhuar në Kosovë nga FreshAlb. 

Kompania FreshAlb kanë shpërndarë afër 5,000 maska falas popullatës shqiptaro amerikane si dhe stafit mjekësor nëse spitale si shenje respekti dhe falënderimi.

FreshAlb gjithashtu ne muajin Prill kishte marrë billboard ne zemër te New Yorkut në Times Square për të falënderuar kardiologun me famë botërore shqiptaro-amerikanin Dr. Sulejman Celaj i cili vazhdon të jap kontribut te madh në luftën kundër Coronavirusit.