Shpërthen bombola e gazit pranë shtëpisë së të moshuarve në Fier


Ka shpërthyer një bombol gazi në afersi të shtëpisë së të moshuarve në Fier. Bombola ka shpërthyer në një apartament në lagjen “Liria”. Nga shpërthimi janë thyer xhamat e apartamentit ndërkohë që nuk ka të njoftim për të lënduar. Në vendngjarje kanë shkuar forcat zjarrfikëse si dhe te policisë për te kryer procedurat e ngjarjes.