Rreth 200 mijë firma dhe personalitete të artit dhe politikës, Kosova tashmë në hartën e Apple


Kosovën tashmë njihet edhe në hartën e Apple, në programin ‘Maps’ të iPhone-ve, tabletave, etj.

197 mijë e 175 nënshkrime në peticionin “Put Kosovo on Apple Maps” bënë të mundur vendosjen e Kosovës në hartat e gjigandit teknologjik Apple.

Kësaj nisme iu bashkuan shumë të famshëm, mes të cilëve Dua Lipa, Rita Ora, Dafina Zeqiri, dhe politikanë kosovarë.

Peticioni u nis online nga një vajzë e quajtur Megi Cara. ©Lapsi.al