Cifti Shqiptar nga mali i zi nderrojne jet pas nje aksidenti ne washington.


Dy shqiptare nga mali i zi u vranë dhe një tjetër u plagos në një përplasje që mbylli një pjesë të Urës George Washington të enjten në mëngjes, thanë autoritetet.
Në orën 9:42 të mëngjesit, një Honda CRV dhe një Chevrolet Corvette u rrëzuan në nivelin e poshtëm të korsive dalëse të urës, tha Lenis Valens, zëdhënës i Autoritetit Portual.
CRV u përmbys me dy persona brenda me një pasagjere femër, Bisere Frluckaj, 47 vjeç, nga Bronx. Prokurorët thanë që Bisere Frluckaj ishte i vdekur kur mbërritën autoritetet. Shoferi i CRV, Muharem Frluckaj, 52 vjeç, gjithashtu i Bronxit, u cua me urgjence në një spital, ku pas pak vdiq.
Shoferi tjetër, i cili u dërgua në Spitalin e Shenjtë në Teaneck , pësoi lëndime të lehta, thanë prokurorët.
I gjithë trafiku dalës u ridrejtua në nivelin e sipërm dhe dy korsi hyrëse në nivelin e ulët për në Nju Jork u mbyllën për të akomoduar pajisjet e urgjencës. Deri në 02:30 pasdite, të gjitha korsitë e urës u rihapën.Ngushellime familjareve te tjere te kesaj familje.

cifti Muharrem dhe Bezire Frluckaj