Njerezimi ne medyshje per covid19


Ngado qe jetojme dhe punojme kjo pyetje eshte bere tema kryesore e jetes sone.Cdo pune apo levizje ,shkolle apo turizem duhet te marre leje njehere tek kjo lyetje qe ka trazuar shpitrat e njerezimit kudo ne bote.Informacionet disa reale disa ireale thithen nga cdo kush qe tashme kane kohe te lexojne dhe komentojne cdo postim ne rrjetet sociale apo ne media.Pak a shume nje pjese qe perkon me 30% e njerezeve nuk e besojne kete lloj virusi si te rrezikshem per jetet e tyre dhe justifikojne kete fushate te madhe kunder tij si thjesht nje marrezi te atyre njerezeve super te pasur apo shume teorive konspirative qe kane lidhje me interesa te ngushta te ketyre personave.Ndaj dua te ndajme me ju te njejten pyetje sot: