Vellai i presidentit Trump shtrohet ne spital


(CNN) Robert Trump, vëllai më i vogël i Presidentit Donald Trump, është shtruar në spital në New York, konfirmoi të Premten Shtëpia e Bardhë.

Trump pritet të vizitojë vëllain e tij të Premten në New York, një burim i njohur me çështjen i tha CNN.

“Mund të konfirmojë raportin se vëllai i Presidentit është shtruar në spital,” tha sekretari i shtypit Judd Deere për CNN.

Gjatë një koference në Shtëpinë e Bardhë të Premten, Trump nuk pranoi t’u sigurojë reporterëve detaje mbi sëmundjen e vëllait të tij.

“Unë kam një vëlla të mrekullueshëm. Ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyeshme për një kohë të gjatë, nga dita e parë, aq shumë kohë më parë. Dhe ai është në spital tani”, tha Trump kur u pyet .

Robert Trump më parë ishte shtruar në spital në pranverë me një gjendje të rëndë.

Një zyrtar i lartë i administratës tha të Premten se Presidenti “ka një marrëdhënie shumë të mirë me vëllain e tij dhe vëllai i tij është shumë i veçantë për të”.

Robert Trump ishte një ish-ekzekutiv i lartë në Organizatën Trump. Ai është një nga katër vellezerit e tjerë për Presidentin, përfshirë të ndjerin Fred Trump, Jr.

Në qershor, Robert Trump paraqiti një urdhër kufizimi të përkohshëm në një përpjekje për të bllokuar botimin e një libri tregimtar të gjithanshëm nga Mary Trump, vajza e Fred Trump.