Artistja fierake Rainita Pupi ne gjendje te renduar, kerkon ndihme pasi ka nevoje per tu kuruar nga covid-19 ne Turqi


Sot mesuam nepermjet rrjeteve sociale se kemgetarja fierake eshte e infektuar me covid-19. Familjaret e saj kerkonin ndihme per te krijuar mundesi per ta kuruar ne turqi pasi gjendet ne shkalle te rende infeksioni me covid-19. Megjithe perpjekjet e sfatit ne tirane gjendja e saj e renduar ka detyruar familjaret e saj ti drejtohen gjithe qytetareve fierake mbase dhe instancave lokale per ndihme.Sigurisht shumkush qe e njeh Rain nuk do ta kurseje ndihmen per kete artiste fierake qe me zerin e saj myzeqar ka elektrizuar skenat e botes dhe mbare shqiperise me kengen e bukur fierake dhe jo vetem.E pra eshte koha qe ate qe kjo artiste e ka dhene per fieraket sot ti kthehen ne nje ndihme sado modeste te jete per te shpetuar nje ze fierak,nje nene te devotshme ,nje mesuse te shkelqyer.Sikur te gjithe ju ish nxenesit e saj dhe sa e sa cifte te martuar nen kolonen e zerit te saj live ,sigurisht qe do shpetohej nje jete ,pavarsisht se semundjes nuk i dihet por dhenja e mundesise se fundit per kete artiste eshte e domosdoshme per te bere me te miren.Nderko qe i bejme thirrje bashkise qe nga fondi i saj te akordoje nje shume se dhe sikur me nje rruge me pak te pa sistemuar, fieraket durojne, por jo te humbasin nje artiste qe aq shume i ka dhene ketij qyteti.Beheni te gjithe fierake dhe pushtetare.Llogaria bankare eshte ;Banka credins me te dhenat ne foton bashkeshoqeruese.

Ju faleminderit per mirkuptimin tuaj. Sofra Fierake