Teuta fituese e kupes se Shqiperise.


Urime KF Teuta për fitoren e Kupës së Shqipërisë!
Me meritë të plotë, TEUTA fitues e Kupës së Shqipëris! Djemtë e detit me meritë të plotë arritën të fitojne trofeun e 4-të Kupës së Shqipërise ne finale sot me Tiranen duke e mbyllur kete finale me rezultatin 2-0 Urime dhe suksese të reja! përgëzime “Djemve të Detit” për trofeun e rëndësishëm dhe sa më shumë suksese të tjera në gjurmët e legjendave të paharruara të ekipit durrsak dhe atij Kombëtar të cilët na kanë bërë krenar ndër vite, si i madhi dhe i papërsëritshmi, Niko Dovana, Filip Xhai, vëllezërit Shyqyri e Haxhi Ballgjini, Petraq Ikonomi, Artur Lekbello, Xhevair Kapllani, Maksut Leshteni, Fatmir Hima e shumë e shumë yjeve të tjerë.