Rama i prerë: Nuk do ketë më karantinë, nuk ka sens të mbyllemi prapë


Featured image of article: Rama i prerë: Nuk do ketë më karantinë, nuk ka sens të mbyllemi prapë

Kryeministri Edi Rama është shprehur se ai nuk ka në plan që të firmos ndonjë urdhër për të mbyllur sërish qytetarët në karantinë. Në një interistë në Report TV, Rama i prerë: Nuk do ketë më karantinë, nuk ka sens të mbyllemi prapë

Kreu i qeverisë vijoi më tej duke thënë se qytetarët duhet të kuptojnë se po jetojnë në një normalitet të ri dhe nuk duhet të sillen njësoj si më parë.“Kjo nuk është dicka që do të mbarojë kur të dalim nga shtëpia, ne mund të mbyllemi prapë dhe të dalim dhe ajo do të jetë prapë aty, kështu që nuk ka sens të mbyllemi prapë, por të kuptojmë se ky është normaliteti i ri deri kur të dalë vaksina apo virusi të transformohet në diçka tjetër që nuk është po kaq e rrezikshme. Por deri atëherë duhet të pajtohemi me faktin se nuk mund të jetojmë njëlloj sikur kemi jetuar, prandaj duhet të kemi kujdes“, shtoi ai.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s