Mijra protestues gjerman marshojnë kundër masave të qeverisë ndaj Covid-19


 me flamuj dhe simbole të bardha. Protestuesit e tjerë janë persona që besojnë në teoritë e konspiracionit, duke thënë se Covid-19 nuk ekziston.

Ndërsa, të tjerët janë kategoria që thjesht kundërshtojnë qasjen e qeverisjes ndaj pandemisë së virusit, raportojnë mediat në gjuhën angleze.

Të ashtuquajturit “Mohues të Virusit” kanë ardhur në këtë protestë të madhe, ndërsa ia kanë vënë emrin demonstratës “Protesta e lirisë”.

Po ashtu, janë zhvilluar edhe kundër-protesta ndaj krahut të djathtë gjerman. Edhe pse policia iu bën thirrje demonstruesve të mbajnë maska, ata nuk e bëjnë këtë gjë.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s