Cmimet stratosfere ne jug


Sezoni i verës në jug të Shqipërisë vjen gjithmonë me rritje shumë të larta të çmime të bareve, restoranteve dhe ushqimoreve.

Në foton e një fature që ka mbërritur te redaksia e grupit mediatik “FJALA” duket se një vezë sy atje kushton plot 300 lekë të reja.

Nga fatura mund të shihet se kjo pagesë është bërë në plazhin e Radhimës në Vlorë. Ndërsa këto çmime stratosferike janë të përsëritura në jug të vendiPavarësisht situatës se pandemisë nga e cila vendi ndodhet në krizë të thellë ekonomike dhe duke ditur edhe faktin që qytetarët nuk mund të lëvizin jashtë Shqipërisë për shkak të mbylljes së kufijve, çmimet në këto zonë vijojnë të jenë shumë të larta.ka.ta/Fjala.al/