Bie në të gjithë botën WhatsApp, e pamundur të dërgosh apo marrësh SMS


WhatsApp ka dalë papritur jashtë funksionit në të gjithë botën.

Aplikacioni i famshëm ka pësuar një bllokim total të paparë ndonjëherë.

Përdoruesit e kanë pasur të pamundur të marrin apo të dërgojnë mesazhe.

Probleme janë raportuar në Europë, SHBA dhe deri në Indi dhe Australi.

Bllokimi i WhatsApp ka shkaktuar mbi 321 mijë reagime në Twitter.

Nuk dihen shkaqet e këtij bllokimi. ©LAPSI.al