Dhe pas 1 korrikut Amerikanet,,,,


New York Times raportoi vonë të Premten në 26 Qershor se zyrtarët e Bashkimit Evropian kanë vendosur që Amerikanët nuk do të jenë të mirëpritur kur rihapen kufijtë më 1 korrik.

Times raporton se shumica e udhëtarëve nga U. S. dhe Rusia në mesin e disa qytetarëve të vendeve të tjera nuk do të jenë të mirëpritur sepse ata nuk kanë qenë në gjendje të kontrollojnë përhapjen e koronavirusit. Lista u përfundua këtë javë, por prapëseprapë duhet të miratohet nga drejtuesit e secilit vend, por sipas burimeve të Times nuk pritet të ketë ndryshime. Fqinjët në Kanada do të lejohen të vizitojnë Evropën