Zgjedhjet në Luginën e Preshevës, mesazhi i Ramës për shqiptarët përtej kufirit


Zgjedhjet në Luginën e Preshevës, mesazhi i Ramës: Bashkimi i votës për Luginën e Bashkuar fuqizon zërin e shqiptarëve.

Përmes një postimi në Twitter, kryeministri i vendit Edi Rama ka uruar për një pjesëmarrje të lartë në zgjedhje, duke këshilluar shqiptarët e Luginës së Preshëvës të votojnë për Listën e Luginës së Bashkuar.

Kryeministri Rama ne Twitter:

Uroj nesër pjesëmarrja të lartë në zgjedhje dhe mbështetje masive për Listën e Luginës së Bashkuar! Bashkimi i votës për Luginën e Bashkuar fuqizon zërin e shqiptarëve dhe i jep forcë përfaqësuese një bashkësie që meriton shumë më shumë🤝 Forca vëllezër, bashkimi bën fuqinë🇦🇱