Hena do duket si unaze zjarri ne 21…


Solstika e verës është gati këtu, dhe bashkë me të vjen një fenomen i rrallë qiellor. Eklipsi i parë diellor i dekadës premton të krijojë një “unazë zjarri” të rrallë – vetëm me kohë për të nisur fillimin e një sezoni të ri.

Më 20-21 qershor, njerëzit në disa pjesë të Hemisferës Lindore do të jenë në gjendje të shohin eklipsin. Njerëzit në pjesë të tjera të botës – ose kushdo që nuk mund të dalë jashtë për shkak të pandemisë – mund të shikojë të gjithë spektaklin në internet