Koronavirusi depërton edhe administratën, kush është infektuar në Kryeministri


Koronavirusi ka depërtuar edhe institucionet më të larta në vend, përkatësisht Kryeministrinë, Ministrinë e Financave dhe disa institucione të tjera qendrore.

pozitivë me COVID-19 kanë rezultuar edhe dy gardistë, njëri prej të cilëve është në hyrje të Kryeministrisë.

Ditët e fundit ka pasur një rritje alarmante të numrit të të infektuarve në vend, ku vetëm në 24 orët e fundit rezultuan pozitivë 82 persona.