Presidenti Trump kunder kucedrave globaliste


 • Presidenti Trump ka anulluar projektin e Bill Gates ID2020. Vaksine me detyrim nuk ka. Hap i mbare ne luftën kunder kuçedrave globaliste.
  Bllokim i pehershem i fondeve per OBSH.
  Bllokim i 5G ne te gjithë Amerikën.
  Urdher ekzekutiv per hapjen e shteteve.
  Guvernatoret qe e refuzojne urdherin do te proçedohen penalisht.
  Hapja e nje platforme ankimimi per çensuren e Facebook, Twitter dhe YouTube.
  Urdher ekzekutiv per Shtepine e Bardhe që te marre nen kontroll serverat e internetit, rrjetet e transmetimit, dhe rrjetet elektronike.