Transporti publik rinis më 15 qershor (Rregullat që duhen zbatuar)


Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë jep lajmin për rinisjen e transportit publik, i cili është ndërprerë prej tre muajsh, për shkak të përhapjes së koronavirusit.

Ministria njofton se duke filluar nga 15 qershori do të rinisë punën transporti publik, ndërsa të gjithë pasagjerët duhet të jenë të pajisur me maska.

“Një lajm i mirë për 👫qytetarët dhe sektorin e 🚍transportit publik.15 QERSHOR rifillon shërbimi i transport publik, duke ju përshtatur rregullave të reja, sipas protokollit të miratuar nga ISHP #Bashkë #Doiadalim🇦🇱”, thuhet në njoftimin e ministrisë.

C322b926 Ce2f 47ac A442 3a8fb1017cad