Firmosni peticionin per voten e diaspores.nga Lorik Cama.


Ish-kapiteni i kombëtares kuqezi, Lorik Cana ka publikuar në rrjetet sociale mesazhin e tij lidhur me reformën zgjedhore që po ndodh në politikën në Shqipëri. Gjakovari kërkon që në nismën e ndryshimit të sistemit të përfshihet vota e Diasporës dhe Listat e hapura. Duket se kapiteni legjendar do “t’i hyjë” politikës, teksa ka bërë apel që mbështetësit e tij t’i bashkohen online peticionit, duke e firmosur atë.

Mesazhi i Lorik Canës:

Të dashur miq, vëllezër & motra!!!

Në këto kohë të vështira, kur jemi duke u përballur me epideminë covid 19, dhe kujdesemi për familjet dhe miqtë tanë,
Kemi një dritare të shkurtër mundësie për të formuar të ardhmen e Shqipërisë përmes fuqisë së votës së Diasporës.
Këshilli Politik për Reformën Zgjedhore do të bëjë rekomandimet e tyre në Komisionin Parlamentar Shqiptar për Reformën Zgjedhore për votimin e Diasporës për zgjedhjet e ardhshme parlamentare të planifikuara për vitin 2021.

Ju lutemi nënshkruani këtë peticion, ndani me familjen dhe miqtë për të nënshkruar, qarkulluar me kontaktet, email & ndani në rrjetet sociale.

Nga kjo varet stabiliteti dhe e ardhmja e Shqipërisë!

Reforma zgjedhore shumë e nevojshme për përfaqësimin e Listave të hapura dhe votimi i diasporës në Shqipëri do të sjellë stabilitet politik, mirëqenie ekonomike dhe do të reflektojë edhe vullnetin e vërtetë të popullit

Kosova tashmë e lejon, le ta bëjmë në Shqipëri!!!

Dear Friends, brothers & sisters!!!

In this difficult times, when we’re facing the covid 19 pandemic , and looking after our families and friends ,
We have a brief window of opportunity to shape the future of Albania through the power of the Diaspora Vote.
The Political Council for Electoral Reform will make their recommendations to the Albanian Parliamentary Commission for Electoral Reform for the Diaspora Vote for the next Parliamentary election scheduled for 2021.

Please sign this petition, share with family & friends to sign, circulate with your contacts, email & share on social media.

The stability and future of Albania depends on this!

https://lnkd.in/ePVP-ss

The much needed electoral reform for the Open Lists Representation and the Diaspora vote in Albania will bring political stability, economic prosperity and will reflect even the true will of the people.

Kosovë already allows it , let’s do it in Albania !!!