Per Ramen dhe Bashen njerezit jane vasale te tyre!


Dje dolen hapur! Perplasen per ceshtje dytesore te kodit zgjedhor vetem e vetem per te mos humbur kontrollin mbi parlamentin dhe natyrisht PS dhe PD! Nuk duan ndryshimin e sistemit me lista te hapura!
Per Ramen dhe Bashen njerezit jane vasale te tyre! Kontrollojne partite, parlamentin, mediat, parate!
Genjejne per cdo gje, njeri ne qeveri e tjetri ne opozite! Kane 7 vjet qe e marrin Shqiperine zvarre! Ose je me keta ose mbetesh jashte qeverisjes, opozites, medias, biznesit etj..
I duan te gjitha per vete! Pushtetin politik, mendimin, parate! Qytetaret kane vetem dy zgjedhje: ose me Ramen, ose me Bashen.
Budallenjte dhe militantet “zihen kot” se kush eshte me i miri nder dy binjaket!
U harruan 300 mije vendet e punes, “policia qe duam”, legalizimet falas, drejtesia e pavarur etj..
Ndersa tjetri “eshte shtrire” para Teatrit, Rruges se Kombit, Unazes se Re dhe i kalon Rama siper sa here i do qejfi!
Por sistem me lista te hapura nuk duan! Partite i kane privatizuar si ti kene biznes privat!
Njeri vjedh 24 ore ne dite, tjetri merr kusuret pas cdo deshtimi!