Del projekti! Një tjetër stadium modern në vendin tonë


Ky eshte projekti i stadiumit te ri te Fierit që do te nis punimet ne vere. Ky është një Investim i Bashkise, Qeverise dhe Federatës.

Sipas projektit, stadiumi i ri do të ndërtohet në hyrje të qytetit të Fierit, afër Njësisë Administrative Vajkan.
Ky stadium pritet që të shtohet pas atij të Elbasanit, Shkodrës dhe “Air Albania”, ndërsa skuadrat e jugut që mund të luajnë sfida në Europë, nëse do t’i zhvillojnë aty pa problem, duke qenë se edhe afërsia gjeografike me aeroportin e Rinasit nuk është shumë i larget.

Investimet në futboll duket se po rriten vitet e fundit dhe kjo është diçka tepër pozitive për të gjithë ato që do luajnë në këtë stadium.

Përgaditi: Gooal News Edito