NDODH në EMISION: Alfred Lela ul pantallonat dhe del me brekë para kryeministrit Edi Rama: Ja shenjat e dhunës


Ndodh drejtpërdrejt në “skenën teatrale” të emisionit, analisti ul pantallonat dhe i tregon shenjat e dhunës kryeministrit Edi Rama.

Rama ka mohuar vazhdimisht dhunën e ushtruar ndaj protestuesve kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, çka e ka revoltuar analistin Alfred Lela duke e detyruar të tregojë “live” shenjat e dhunës.

Ai është çuar në këmbë dhe ka ulur pandallonat, duke i thënë Ramës “Ja ku i ke. Do të shohësh shenjat? Ja ku i ke”.

“Ti mund t’i heqësh pantallonat”, i tha Rama. “I heq se nuk më vjen turp nga ty”, iu përgjigj