Vajza e Artan Shkrelit në protestë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar


Në sheshin para ministrisë së Brendshme vijon protesta e thirrur nga artistët për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Në protestë janë të pranishëm edhe liderët dhe përfaqësuesit e opozitës, ndonëse pa protagonizëm. Mirëpo, në shesh është e pranishme edhe Anna Shkreli, vajza e zv.ministrit të Infrastrukturës Artan Shkrelit dhe ish-deputetes së PS, Ledi Shamku.