Sot mbaroi koha e retorikës politike me Edi Ramën.


Kryengritje!

Tani gjithçka është jasht ligji. Domethënë, në Shqipëri nuk ekziston një institucion i ligjshëm; sepse ato ose janë të shkrira, ose jo funksonale, ose të kapura.

Aktualisht kemi vetëm Edi Ramën, pastaj 1000 vende bosh, dhe askush tjetër.

Edhe opozita është jashtë ligji. Partia Demokratike është një organizatë e madhe, por pa asnjë tagër vendimarrës në institucionet e shtetit shqiptar. Ligjërisht, PD është e barabartë me Partinë “Zgjidhja” të Koço Kokëdhimës.

Unë nuk po them asgjë të ndryshme nga çfarë thonë dhe mendojnë shumica absolute e shqiptarëve. Sot mbaroi koha e retorikës politike me Edi Ramën.

Sot kemi hyrë në një fazë të re, në një kohë të re.

Mund të mendoni si të doni, por tani është momenti i fundit që të përballemi seriozisht me realitetin e ashpër. Nuk shkohet për dru pa spatë, nuk shkohet në gjah pa çifte;

Ne nuk kemi rrugë tjetër vetëm të mbrojmë jetën dhe dinjitetin tonë. Me çdo mënyrë, me çdo mjet, përfshirë edhe kryengritjen e armatosur.

Kush mendon njësoj, është i lirë t’a shpërndajë këtë tekst. Erl Kodra posted in fb.