Natë për graduimet! LeBron James, Barack Obama dhe të tjerë festojnë me graduantet e vitit 2020


Barack Obama to deliver commencement address during televised ...

Te famshëm, aktivistë dhe sportistë po nderojnë miliona studentë që nuk mund të marrin pjesë në ceremonitë e tyre të diplomimit për shkak të krizës së koronavirusit.
“Cdo gjë është e mundur, dhe tani është koha juaj për të filluar dhe krijuar historine tuaj të veçantë në botë. Unë po ju them se nuk ka asgjë që nuk mund të bëni nëse vendosni zemrën dhe mendjen tuaj dhe gjithçka që keni mësuar në të,”u tha Aktori i Hollivudit Gal Gadot të diplomuarve gjatë CNN-së speciale “Class of 2020: In This Together” të Shtunën.
Gjatë një ore të veçantë, Gadot, së bashku me transmetuesin sportiv të kthyer në yll Alex Rodriguez, aktoren dhe komedian Amy Schumer dhe të tjerët u përpoqën të motivojnë maturantët dhe t’i inkurajojnë ata të mos kenë frikë në krizën aktuale.

“Eshtë një kohë e çuditshme për të gjithë ne. Por ne do ta kapërcejmë atë. E di që është e vështirë tani, por sigurisht që është një vit që nuk do ta harrosh kurrë,” tha Rodriguez. “Dhe arsimi dhe grada juaj do t’ju marrë vende dhe do t’ju ndihmojë të keni sukses ndërsa bota kthehet në këmbët e saj.”
Mark Foster, këngëtari kryesor i Foster the People, jo vetëm që performoi një këngë që shkroi gjatë karantinës, por i dha një klithmë të veçantë vëllait të tij që po mbaron shkollën e mesme.

Ish Presidenti Barack Obama do të mbajë një fjalim dhe më shumë personalitete do të bashkohen në festimin gjatë “Graduate Together: America Honors the High School Class of 2020”, të organizuar nga Fondacioni Familjar LeBron James, Fondacioni i Industrisë Argëtuese dhe Instituti XQ.
“Diplomimi është një arritje e madhe pa marrë parasysh se çfarë, por me gjithë atë që Klasa e 2020 ka trajtuar për të arritur në vijën e finishit, unë mendoj se ata kanë fituar një festë të vogël,” tweeted Obama më parë të shtunën.
Ylli i NBA-së, LeBron James tha se të diplomuarit dhe familjet e tyre janë gati për një natë të paharrueshme.
“Sonte do të jetë jashtëzakonisht e veçantë! Big S / O për të gjithë klasën e vitit 2020! Ju dua djema”, tha Tweet-i Xhejms para ngjarjes. CNN