Berberi i Nju Jorkut i cili kundërshtoi urdhrat e qëndrimit në shtëpi dhe vazhdoi të “presë” në mënyrë të paligjshme floke, testohet dhe del pozitive për koronavirus


Gentlemen's Barber Shop in Old Saybrook

Nje berber i Nju Jorkut i cili kundërshtoi urdhrat e qëndrimit në shtëpi dhe vazhdoi të prerë “në mënyrë të paligjshme” flokët ka testuar pozitiv për koronavirus, thanë zyrtarët e qarkut në një njoftim të shëndetit publik këtë javë. Zyrtarët e Qarkut Ulster tani rekomandojnë që të gjithë ata që kanë marrë një prerje flokësh nga berberi në tre javët e fundit duhet të kërkojnë një provë të koronavirusit.

Sipas politikës së Guvernatorit Andrew Cuomo për “New York Pause”, berberët, sallonet e bukurisë, sallonet e thonjve dhe shërbimet e tjera të higjenës personale janë porositur të rrijne te mbyllura për të zvogëluar rrezikun e përhapjes së virusit.

Ulster County Government@UlsterNY

⚠️ PUBLIC HEALTH NOTICE ⚠️ @UCDeptHealth announced today that a Kingston barber who has been providing haircuts during the last few weeks at a barbershop on Broadway has tested positive this week for the COVID-19 virus.

View image on Twitter

506Twitter Ads info and privacy543 people are talking about this