Turqise i intereson Serbia dhe jo Kosova


E kohës

Turqia në ekonominë e Serbisë investon 7 miliardë euro

Turqia nëpër kohë dhe historinë e pushtimit të trojeve shqiptare deri në vitin 1912,me Serbinë ka pasur marrëdhënie të mira dhe shumë privilegje deri në lejimin e shkollave në gjuhën serbishte,kurse për popullin shqiptar kishte ndaluar hapjen e shkollave shqipe (pos një shkolle në Korçë).

Kohëve të fundit,ky bashkëpunim ka marrë kuptim më të gjërë në fushën e investimeve në ekonominë e Serbisë,ku sipas të dhënave të kohës,aty ajo ka investuar hiq më shumë e hiq më pak se 7 miliardë euro(!).

Ndërkaq,në shtetin e Kosovës ka nisë ,,programin fetar,,në ndërtimin e xhamive dhe duke qitur fytyrën e saj dhe të ,,babës mbret,,sa më shumë xhami dhe sa më shumë varfëri për shqiptarët dhe për Kosovën(sic!).

Kjo është koha në kujtesën për ,,babën mbret,,!

Skender Karaciqa Çikago,prill të motit 2020