Bora dhe rekord i ftohti po vjen për në verilindje këtë fundjavë


Një sistem i fortë stuhie u zhvillua brenda natës në Rrafshnaltet jugore dhe prodhoi mot të ashpër në të gjithë zonën me breshër të madhësisë softball dhe erëra të dëmshme deri në 75 km / orë. Kjo stuhi tani do të zhvendoset të Premten ne pjesen Verilindore te Amerikes, dhe do të bashkëveprojë me ajrin arktik për të prodhuar dëborë dhe shi për pjesët e rajonit.

Në këtë pikë, duket se qytetet e mëdha përgjatë I-95 nga Uashington D.C deri në Filadelfia, New York City dhe Boston do të shohin vetëm shi. Zonat që ka shumë të ngjarë të shohin akumulimin e borës do të jenë në malet Pocono në Pensilvani, Catskills në Nju Jork, Berkshires në Massachusetts dhe Malet jeshile dhe të bardha të Vermont, New Hampshire dhe Maine.ABC7