Liri dalja/ Policia ndalon stomatologun ne Fier.


Arber Stefa eshte kapur nga policia duke blere dy buke ne nje furre buke ne lagjen Liri.

Ai eshte kapur gjate orarit te ndalimit te levizjes dhe per kete eshte arrestuar. Ne diten e sotme Arber Stefa ka dale para togave te zeza ndersa vendimini gjykates e ka lene ne lire.

Stefa Babai i Arberit teksa ka vleresuar masen e gjykates ka treguar edhe ngjarjen.

Ne jemi pensionist ka thene Anesti Stefa dhe djali jone eshte i detyruar te na sherbej . Pavaresisht ketij veprimi te policise gjykata ka vendosur drejtesi duke e lene te lire.