Keshilltari i Bashes,mijra euro ne muaj nga rilindja.


NGA ILIR DEMALIA

Qorrsokaku nuk ishte fare qorr.Kur më gënjen njëhërë turp për ty. Të dytën herë është turp për mua, -thotë një shprehje në Amerikë.Sot unë i kërkova falje publike Desada Metaj, pasi kisha shkruar në shkrimin tim,qe u botua në disa media, se Desada merr rrogë në Ndërmarrjen e Ujarave nga Bashkia e Lali Erit.Por çfarë e lidh Desadën me Lali Erin? Unë i kërkova falje publikisht Desada Metaj, që gabimisht në burimin e lidhjes së saj me Lali Erin, ishte burri Desades sipas burimit dhe unë kisha vendosur DesadësDesada, duhet të prononcohet publikisht!A është Sokol Toska burri juaj në auditues i Albpetrol që varet nga Ministria e Energjitikës me ministre Belinda Balluku?Sa është shuma që merr dhe fondet si audit?! Gojët e liga thonë me mijëra euro!A është Sokol Toska burri juaj ekspert kontabël pranë Ujësjellsit në Bashkinë e Tiranës i emëruar nga Erion Veliaj ku merr rrogë 5milion lekë në muaj apo 5 mij dollarë?A ka pasur një përplasje në Ministrinë e Energjitikës në lidhje me ekspertin e jashtëm, Sokol Toska dhe pagesën e tij për çertifikimin e bilancit nga 40-50 mijë euro?A keni ju tre biznese në emrin tuaj dhe të burrit tuaj Sokol Toska?Si ka mundësi që ju si këshilltare e Lulzim Bashës, që “luftoni” me mish e me shpirt për të rrëzuar Rilindjen e Ramë-Veliajt t’ju shpërblejnë burrin tuaj me vënde të administratës ku qarkullojnë mijra-miliona euro? A bën sens kjo për ju?Me çfarë morali do të bindni ju dhe kryetari juaj nesër elektoratin demokrat për t’ju ndjekur ju nga mbrapa?!Churchilli na ka mësuar: Politika është imorale, por ka një moralitet brënda imoralitetit politik. Në Shqipëri politika dhe media në shërbim të kësaj politike klanore-banditeske është kthyer në kuplara. Ky është vetëm fillimi, shumë shpejt do të shikoni materiale të bashkëpunimit kazanit politiko-mediatik të të gjitha ngjyrave, që shkrihen në një, në abuzimin, korrupsionin, vjedhjen si krim ekonomik-politik që i kanë shkaktuar shqipërisë