Njerëzit në mbarë botën po vishen për të nxjerrë plehrat e tyre si një mënyrë për të gjallëruar izolimin e tyre


(CNN) Në Australi, punët e mëparshme të parëndesishme po shndërrohen në një dalje publike argëtuese në mes të izolimit të vetvetes.

Thjesht lëvizni poshtë grupit Facebook Izolimi Outing në Facebook për të parë. Fillimisht e filluar si një shaka mes miqve, faqja tani ka gjysmë milioni anëtarë – dhe është e mbushur me foto dhe video të folks përreth Australisë (dhe, gjithnjë e më shumë, në botë) duke i marrë koshat e tyre te zbukuruar në kostume argëtuese.
Danielle Askew e krijoi faqen dy javë më parë, pasi një shoqe me shaka shkruajti në Facebook se ishte e ngazëllyer për të marrë shportën, sepse kjo i dha asaj një arsye për të dalë nga shtëpia.
Kështu që Askew, e cila jeton në Hervey Bay, Australi, guxoi që ajo të vishej për këtë. Ajo bëri, ashtu si edhe Askew, i cili më pas filloi faqen në Facebook si një mënyrë për të qeshur me grupin e saj të mikut.
Por ajo faqe shkoi shpejt përtej grupit dhe Australisë, duke arritur njerëzit aq larg sa SH.B.A. Ajo që supozohej të ishte një shaka private është kthyer në një burim gëzimi për njerëzit kudo, pasi gjithnjë e më shumë njerëz e gjejnë veten të mbërthyer brenda.