Mira Kazhani rrogë 83 mijë lekë nga ujësjellësi i Tiranës, e “punësuar” edhe gazetarja Bieta Sulo me 55mije leke.


Ermira Kazhani dhe Bieta Sulo janë 2 gazetare, njëra punon në Top Channel, ndërsa tjetra zotëron një media online.

Ne disa dokumente qe qarkullojne online zbulohet se të dyja janë të punësuara tek Ujësjellësi i Tiranës.

Ermira Kazhani paguhet 83 mijë lekë, si këshilltare ekonomike, ndërsa Bieta Sulo si specialiste paguhet 55 mijë lekë të reja nga taskat e qytetarëve të Tiranës.

Mesaduket ky Edi Rama i quan kazane ne pergjithesi median ne shqiperi paska parasysh se ja kane zene frymen duke i kerkuar ku nje leje ndertimi ku nje tender bosat e mediave qe e mbajne lart steken e kerkesave, por edhe punonjesit nuk qenkan shume prapa,ne debatin e Sokol Balles , u prononcuan se shume gazetare e kane bere nje gje te tille dhe kane perfituar nga pozicioni ne media duke i bere fresk nje vendi pune tjeter, pavarsisht se Erion Velia e beri fakt se dhe na u dashkan punonjes te medias ne ujesjelles per te bere nje reklame apo plane qe lidhen me kete profesion.Mesaduket Veliaj harron qe keta njerez nuk paguhen se bejne ndonje plan reklame por se mbrojne neper vendet e tyre politikat e shefave te tyre ,nderko qe dhe shefat e meidave nuk ndihen ,sepse shefi i madh i jep ndonje kocke te mire atyre, ndaj gjerat duken sikur cdo gje shndrit,,,,, mendojme vetem per bicikleta dhe cmime nderkombetare.Shume bukur Zonja shume mire Zoterinj ,kur gjeni shesh beheni pershesh.

Çdo popull ka qeverinë që meriton alusa.live.