Rama: Nesër deri në 11:00 do dalin nënat me fëmijët, burrat do gatuajnë


Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se nesër paradite mund të dalin deri në orën 11:00 të gjitha gratë me fëmiëjt e tyre dri në 10 vjeç. Në një reagim në mediat sociale, Rama shkruan se deri në orën 11:00 mund të dalin lirisht për të bërë xhiro me fëmijet e tyre të gjitha nënat. Më tej ai shton se burrat duhet të ndihmojnë me punë shtëpie dhe të gatuajnë gjatë paradites. “NESËR GRATË DHE FËMIJËT DERI NË 10 VJEÇ MUND TË DALIN LIRISHT DERI NË ORËN 11.00❤️ NE BURRAT PUNË SHTËPIE DHE KONTRIBUT NË GATIM MUNDËSISHT“, shkruan Rama.