Kronika perlë e Tv Kukësit: Kryeministri u lidh me popullin dhe hallet e tij, por ziliqarët nuk e lenë (VIDEO)


Televizioni lokal Kukësi sjell një kronikë të pazakontë, fiks si ato që janë bërë dikur në kohën e realizmit socialist. Edhe militanti më i zjarrtë i PS-së  dhe Edi Ramës nuk do ishte në gjendje ta bënte një kronikë të tillë. Shiheni vetë më mirë sepse cdo koment i joni do të ishte i tepërt.