484 miliard dollare ne ndihme te bizneseve ne Usa.


Uashington – Senati miratoi një paketë lehtësimi me vlerë afro 484 miliardë dollarë për të zbutur ndikimin ekonomik të pandemisë koronavirus, duke i dhënë fund ngërçeve midis demokratëve dhe republikanëve në Senat.

Projekt-ligji, i cili kaloi me pëlqimin unanim, siguron një shtesë prej 310 miliardë dollarësh për Programin e Mbrojtjes së Paycheck, fondi që siguron kredi për bizneset e vogla. Paketa gjithashtu përfshin 60 miliardë dollarë në kredi për ndihmë nga katastrofat, 75 miliardë dollarë për spitalet dhe 25 miliardë dollarë për të rritur testimin e koronavirusit

Nderko qe ne Amerike numuri i te infektuarve ka shkuar ne 817mije dhe vdekjet ne 45mije persona.

Tviliria chicago